Suomalaista lasialan huippuosaamista

Cimec Oy on lasinkäsittelyn työkaluihin erikoistunut kehitys- ja tuotantoyritys. Suuntaamme kansainvälisille markkinoille vuosien kokemuksen turvin.

Ydinosaamistamme ovat Cimec-lasinnostimien suunnittelu, valmistaminen ja kuljetus, ikkunoiden tuotantolinjat ja automaattiset kehyspainot ja lasituskoneet sekä lasiteollisuuteen että ikkunoiden valmistajille.

Suunniteltu tarpeidesi mukaan

Cimec-lasilevyn käsittelyteknologia on suunniteltu täyttämään asiakkaiden korkeat laatuvaatimukset. Modulaarinen rakenne antaa mahdollisuuden räätälöidä kaikki ergonomiset käsittelylaitteistot.

Pääkonttorimme ja tehtaamme sijaitsevat Tampereella, Suomessa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tuotteita ja palveluita kasvattaaksemme asiakkaidemme tuottavuutta ja liikearvoa.

UUSI Cimec e-sarjalainen

UUSI Cimec e-sarjalainen, jossa mm. seuraavia toimintoja:

- Informatiivinen paineilmatoiminen nostin, jossa turvallisuus viety uudelle tasolle
- Kosketusnäyttöllinen, akkukäyttöinen
- Automaattinen turvajärjestelmien testitoiminto
- Liitettävyys pilvipalveluihin

Tunnetusti turvallinen

Pneumaattiset lasinnostimemme tunnetaan maailmanlaajuisesti korkeasta laadustaan. Ne ovat varta vasten tehtäväänsä suunniteltuja ja turvallisia käyttää.

Vanhan parantaminen

Onko lasialan yrityksessäsi linjasto, jonka haluat tehokkaammaksi? Teemme myös linjastojen ja laitteiden modernisointeja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Haluaisitko tietää lisää?

2022 Cimec Oy. Suunnitellut Mainostoimisto Aate.